Werking leeftijdsgroepen

Hoe werkt -16?

Een organisatie voor alle jongeren die in 2014 6 jaar worden tot en met degenen die 16 jaar worden. Dit betekent vanaf het geboortejaar 2008 tot en met het geboortejaar 1999. De leden worden in drie groepen verdeeld: 6-9, 9-12 en 12-16.

Alle leden worden op de hoogte gehouden via activiteitenboekjes. Alle informatie (boekjes, kampbrieven…) worden per mail verstuurd. Gelieve dus uw e-mailadres bij de inschrijving in te vullen.

De leden zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid tijdens KLJ-activiteiten. Ook op weg van en naar de activiteiten geldt die verzekering.

De activiteiten gaan door op zondag van 14u tot 17.30u. Dit kan al eens anders zijn, maar dat staat duidelijk vermeld in het activiteitenboekje.

De eerste 10 dagen van juli gaan we altijd op KLJ-kamp. Schrijf het alvast in jullie agenda! De locatie is reeds gekend onder de leiding, maar blijft nog even geheim voor jullie.

Het -16-weekend gaat door van 10 april tot 12 april. Ook deze datum is er eentje om in je agenda te noteren.

Om asociaal gedrag te vermijden zijn gsm’s niet toegelaten op de activiteiten. Er is wel de mogelijkheid om je gsm aan de leiding te geven aan het begin van de activiteit. Je krijgt deze dan terug als de activiteit afgelopen is.

Gelieve uw kind steeds te kleden naar het weer en laat nieuwe of zondagse kledij thuis.

Een KLJ-sjaaltje is verplicht en kan aangekocht worden voor 5 euro. Pull en T-shirt zijn niet verplicht, maar deze kunnen aangekocht worden op onze geplande verkoop.

Het is mogelijk om na de activiteit iets te drinken of chips te eten. Een drankje kost 1 euro. De prijs van chips is 50 cent.

Sinds een aantal jaren werken we met een drankkaart. Deze kunnen bij de leiding gekocht worden. Nadien houden zij de kaarten ook bij. De drankkaart is niet verplicht, maar er is wel een voordeel aan verbonden (waarde = € 10 + 1 gratis chips). Indien gewenst, kan er een maximum gesteld worden aan het aantal consumpties per activiteit. In geval van allergie, dieet… kan dit genoteerd worden op de kaart.

Wist je dat…

CM-leden (jonger dan 25 jaar) gesponsord worden tot 20 euro in het inschrijvingsgeld van KLJ Vissenaken. Meer informatie hierover vind je op onze site, onder de knop ‘links’ of op www.cm.be

Hoe werkt +16?

Een organisatie voor alle jongeren die in 2014 16 jaar worden. Dit betekent vanaf het geboortejaar 1998.

Om de twee jaar gaan we op buitenlands kamp. Het andere jaar doen we een weekend in België.

Het inschrijvingsformulier voor het KLJ-jaar vind je terug op de laatste bladzijde. Gelieve het inschrijvingsstrookje TEN LAATSTE op 17 OKTOBER aan Costermans Ellen of Van Ende Roosje te bezorgen. Dit kan op activiteiten, ofwel in de Kumtichstraat 364 in Vissenaken. Betalen kan ook op het rekeningnummer BE79 7344 0100 0433. Het is belangrijk dat de inschrijvingsstrookjes op tijd binnen zijn, zodat uw kinderen zo snel mogelijk verzekerd zijn! Gelieve u dus aan deze datum te houden. Nieuwe leden kunnen in de loop van het KLJ-jaar nog ingeschreven worden.

Hoe werkt +20

Een organisatie voor jongeren die in 2013 20 jaar worden (geboortejaar 1994) en natuurlijk al diegenen die al ouder zijn (tot 35 jaar).

Alle leden worden op de hoogte gehouden via mail.

De leden zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid tijdens KLJ-activiteiten. Ook op weg van en naar de activiteiten geldt deze verzekering.

De activiteiten gaan meestal door op zaterdagavond.

Deze activiteiten gaan ongeveer 4 keer per jaar door. Het gaat hier ook om activiteiten waar je wat zakgeld voor nodig hebt.

Het inschrijvingsstrookje voor het KLJ-jaar vind je terug op de laatste bladzijde. Gelieve het inschrijvingsstrookje TEN LAATSTE op 17 oktober aan Wouter Vande Cauter te bezorgen.

Dit kan op activiteiten, ofwel op de Kumtichstraat 311 in Vissenaken. Betalen kan ook op het rekeningnummer BE734-4010004-33. Het is belangrijk dat de inschrijvingsstrookjes op tijd binnen zijn, zodat jullie zo snel mogelijk verzekerd zijn!