Wat is KLJ?

KLJ (Katholieke Landelijke Jeugd) is een jeugdbeweging die zich vrijwillig met de jeugd van Vissenaken en omstreken bezig houdt.

Wij zorgen voor beweging en recreatie met de bedoeling kinderen samen te brengen en een leuke sfeer te verkrijgen in Vissenaken!

De kinderen komen vrijwillig naar KLJ en ze mogen al hun vriendjes en vriendinnetjes, familieleden… meebrengen. Bij ons is iedereen welkom!

De leiding ziet erop toe dat de leden niets te kort komen, veel plezier maken en mogelijk zelfs iets bijleren.

Ook werkt KLJ aan dorpsactiviteiten om de goede relatie en samenwerking met de andere Vissenakers te behouden. Maar ons hoofddoel is sfeer, ambiance en plezier maken in ons geweldige dorpje (www.vissenaken.be)!

Onze KLJ is onderverdeeld in 3 leeftijdsgroepen, namelijk:

- 16

Wist je dat…

CM-leden (jonger dan 25 jaar) gesponsord worden tot 20 euro in het inschrijvingsgeld van KLJ Vissenaken. Meer informatie hierover vind je op onze site, onder de knop ‘links’ of op www.cm.be.

18 februari ==> 3e editie KLJ-QUIZ!!