KLJ - Quiz

 

In navolging van het grote succes van de vorige edities van de quiz van KLJ Vissenaken organiseren we dit evenement dit jaar opnieuw. Zaterdag 17 februari kunnen jullie het in ploegjes van maximum 5 spelers opnemen tegen andere dorpsbewoners of KLJ sympathisanten in een nieuwe editie van de QUIZ van KLJ Vissenaken.

 

De quiz zal stipt starten om 20 uur in de ‘Kronkel’ te Vissenaken, maar de spelers worden gevraagd om zich tijdig aan te melden (vanaf 19u30). Inschrijven voor 12 februari is een must, dit kan via de website of via een inschrijvingsstrookje (te vinden op de achterzijde van onze flyers). Let wel op! Er kunnen maximum 25 ploegjes inschrijven. Deelnemen aan de quiz kost 20 euro per ploegje en wordt betaald op de quiz zelf.

 

Prik deze datum alvast in je agenda, want zo’n avond boordevol amusement, breinbrekers en intellectueel plezier valt zeker niet te missen. Tot dan!

 

KLIK HIER om u in te schrijven voor de quiz.

U ontvangt een bevestigingsmail van ons. (deze mail wordt niet automatisch verzonden dus het kan zijn dat u deze niet onmiddelijk ontvangt)